Kako se je Ursula von der Leyen znašla pod vplivom naše leve politične struje?

Ursula von der Leyen
slika:zajem slike,twitter

Kdor je spremljal odzivanje na družabnih omrežjih je lahko videl, kako leva politična opcija, skupaj z mainstream mediji proslavlja dejstvo, da je predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen dvakrat izrekla besede prvega slovenskega predsednika Milana Kučana. Piše portal Nova24TV.

Kako je bila Ursula von der Leyen pod vplivom naše leve opozicije?

Levi mediji bodo med celotnim predsedovanjem blatili vlado, pa četudi za ceno Slovenije. Tisto, kar je dobrega bodo spustili, vmes pa iskali nove in nove neumnosti ali pomankljivosti. Včeraj se je marsikateremu levaku smejalo, ko je slišal, da je predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen svoj govor začela in končala s citatom zadnjega predsednika Komunistične partije Slovenije Milanom Kučanom. S tem namreč želijo prodati zgodbo, kako naj bi Von der Leynova s tem napadla vlado Janeza Janše oziroma Janeza Janšo. Znano je namreč, da gre za politična nasprotnika. Če je to morda samoumevno večini Slovencev, pa to ni moč trditi za predsednico Komisije. Ta je bila namreč v četrtek prvič v Sloveniji, za Kučana pa verjetno še sploh slišala ni.

A vse to je bilo narejeno načrtno in preudarno in Ursula von der Leyen očitno še danes ne ve, kaj jo je doletelo. Doletela jo je namreč leva slovenska propaganda. Avtorica govora je bila namreč Maja Kocijančič, nekdanja svetovalka komisarke Federice Mogherini in nečakinja pokojnega strica iz ozadja Janeza Kocijančiča, ki se je pred leti znašla na seznamu 20 Slovencev in Slovenk, ki zasedajo najvišje položaje v inštitucijah EU. Očitno obstaja lista takih kot v času komunizma.

Verjetno bi bil stari komunist Kocijančič, ponosen na svojo nečakinjo. Mogoče pa dobi Maja za nagrado celo lepo in sijočo rdečo zvezdo.

Se je pa Uršula pred predstavo oglasila tudi v cerkvi na otoku. O tem pa naše levo novinarstvo ni zapisalo niti besede!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.