Kako trdni so mostovi v Mariboru?

slika: wikimapia.org

Tudi mariborske mostove je najel zob časa in kmalu bodo potrebni obnove, vendar pa odhajajoči župan Fištravec na obnovo teh mostov v času volitev ni pomisli.

Ograja starega mostu razpada. Prenove je potreben Glavni most, predvsem njegov kamniti del konstrukcije. Prav tako t.i. Titov most, ki pa bo potreben celovite prenove a baje bo na to treba še počakati, ugotavlja spletni Večer. Občina je namreč v letošnjem proračunu za njegovo prenovo rezervirala le 85 tisoč evrov, ki pa jih bo namenila za izdelavo potrebne dokumentacije. Mogoče bo postavka načrtovana v prihodnjih proračunih, saj bodo za realizacijo sanacije potrebna sredstva. Tukaj pa je še Studenški most, ki ima potrgane nosilne kable.

Očitno bo obnova mostu morala počakati naslednjega župana.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.