Kakšna je Galetova plača in koliko procentov naj bi mu namerile ankete?

gale fajon

Ivan Gale skesanec in eden najbolj plačanih ljudi pri blagovnih rezervah, odhaja v politiko, tako je že večkrat zatrdil.

“Skesanec” Ivan Gale v politiko?

Očitno Galetu ne gre tako slabo. Njegova plača, kot piše portal Požareport znaša 2.893,540 bruto brez dodatkov. Na svoji strani ima levičarske medije, ki ga propagirajo, tudi zato se nihče ne vtikuje v njegovo plačo, bolniško odsotnost ali dopust. Zagotovo si je naredil ime, ampak ali bodo ljudje zanj zares volili in kakšno držo bo zastopal v politiki?
No desnih volivcev zagotovo ne bo prepričal, ti so že opredeljeni, levim pa zna odtegniti lep kos pogače, še posebej, kot pravijo poznavalci, volivcem LMŠ. Poleg tega pa utegne prepričati še nekaj neopredeljenih. A o novih obrazih, ki jih propagirajo predvsem levičarji ni kaj dosti za govoriti. Vemo kaj se je zgodilo s Katarino Kresal, Mirom Cerarjem, ter nenazadnje tudi Marjanom Šarcem.

Na ljubljanski agenciji Episcenter naj bi mu po zanesljivih informacijah portala Požareport namerili volilni podporo kar 18 odstotkov. Sicer pa se je na ankteti o “novih obrazih” pojavil tudi Tomaž Vesel in Marta Kos, a nista prišla niti blizu Galetu. A ker naj bi bil naročnik skrivne ankete Leo Oblak, uradno še vedno večinski lastnik radijske mreže Infonet (Radio 1), ki pa jo je dejansko že lani prodal Martinu Odlazku, lahko vseeno uporabimo dvom v verodostojnost ankete.

Mogoče pa bo ob novih volitvah to lahko tudi nova stranka Janija Moderendorferja.


Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
69%
4km/h
75%
10°C
11°
9°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.