Tamara Vonta o pametnih vaseh, Podobnik ji je nastavil ogledalo.

Tamare Vonta
slika: twitter

Mogoče se še spominjate propadle političarke Pozitivne Slovenije Tamare Vonta. No ta političarka je sicer sedaj zaposlena na ministrstvu za kulturo.

Tamara Vonta zganja norčije?No, še manj, kot na ministrstvu za kulturo pa bi Tamaro Vonta zaposlili na ministrstvu za kmetijstvo. Vsaj po njeni izjavi sodeč ne sodi ravno v ta resor, pa verjetno je tudi kmeta videla le na televiziji. Njena izjava: "Nečesa ne bom nikoli razumela - zakaj (zaboga) mora imeti vsaka bajta na vasi svoj traktor. A ni smiselno, da si ga delijo?! To je zame pojem “pametne vasi,” je naletela na veliko neodobravanje pri kmetih. Svoje pa ji je povedal tudi Marjan Podobnik, ki se je odzval na zanimiv način. Tamari je namreč posnel je kratek video klip. Upajmo vsi skupaj, da bo tokrat razumela.

Upajmo, da je tokrat Tamara Vonta razumela. Naslednjič ko bo spet pisala nebuloze na spletu, pa ji lahko pomaga edino le še bog!

MG


Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.