Kakšna so trenutna prosta delavna mesta v Mariboru? Na voljo jih je 109!

slika je simbolna

Na voljo je kar nekaj zanimivih prostih delavnih mest

V Mariboru in okolici tudi ta teden delodajalci ponujajo kar nekaj prostih delovnih mest. Kar 109 jih je na voljo.  Najbolj iskani so CNC operaterji, avtoličarji, avtomehaniki in bolničarji negovalci. Kar nekaj zanimiv delovnih izzivov je tudi za inženirje in finančnike.

Potrebujejo vas v Mariborski plinarni

Išče se človeka za izvajanje vzdrževalnih in servisnih del na plinskih napravah, omrežju, inštalacijah in trošilih za vse vrste plina. Izvajali boste lahko instalacijska in montažna dela, preizkuse in redne preglede na plinskih napeljavah ter primopredajo in zagon plinskih sistemov. Sestavni del bodo tudi meritve in preizkušanje ter atestiranje tlačne opreme. Skrbeli boste tudi za ustrezno urejeno tehnično dokumentacijo ter vodili evidence in zapise ter pripravljali obračune. Pogodbo o zaposlitvi bo Plinarna Maribor z vami sklenila najprej za leto dni, po tem imate tudi možnost zaposlitve za nedoločen čas.

Delovna mesta iščejo tudi znana podjetja

V Mercatorju iščejo voznika tovornega vozila, Möma center išče blagovnega manipulanta, Pošta Maribor potrebuje strokovnega sodelavca za nabavo, Bauhaus išče svetovalca pri prodaji barv, Zavarovalnica Sava išče zastopnika začetnika, Lesnina Maribor potrebuje prodajalca pri prodaji preprog, prodajalca kuhinj, prodajalca  ter monterja pohištva, Staninvest pa išče upravitelja objektov.

Zaposlijo vas tudi pri DPDju

Podjetje DPD v Sloveniji je članica DPD group, druge največje mednarodne dostavne mreže v Evropi. Pod svojim okriljem združuje inovativno tehnologijo in lokalno znanje, ter tako zagotavlja prilagodljivo in uporabniku prijazno storitev. Najnižja potrebna izobrazba za prijavo na prosto delovno mesto je II. stopnja. Med pogoji pa tudi vozniški izpit. Prednost bodo imeli tisti, ki že imajo izkušnje z dostavo paketov, zaželeno pa je tudi, da imate lastno vozilo (kombi).

V mednarodnem podjetju Eblinger & Partner ponujajo kar 60.000 evrov plače

V mednarodnem podjetju Eblinger & Partner, proizvodnem podjetju, ki se ukvarja tudi s prodajo, pri tem pa se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami, strokovnostjo ter uglednimi strankami, iščejo finančnega direktorja v Sloveniji, za slovenski trg. Kandidatu ponujajo 60.000 evrov osnovnega letnega zaslužka, plus dodatni delež in službeni avtomobil. Prijave v nemškem ali angleškem jeziku (priložiti je treba tudi fotografijo ter podatek o obetih glede zaslužka) naslovite na gospoda Oliverja Suchockija pod identifikacijsko številko F9066 ter pošljite na elektronski naslov [email protected].

Več o prostih delavnih mestih najdete TUKAJ

M.G.

VREME

Maribor
oblačno
85%
2.1km/h
91%
22°C
23°
21°
22°
Sun
21°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.