Kakšne neumnosti govorijo anticepilci sredi Ljubljane?

zajem slike, twitter

Neverjetno, a resnično. Anticepilski razgrajači so se ponovno zbrali sredi Ljubljane, da iz sebe spravijo vse neumnosti, kar jih poznajo.

Anticepilski razgrajači ponovno sredi Ljubljane?

Zoran Stevanovič je očitno že v volilni kampanji. Trohica anticepilcev pa mu sledi kot necepljene ovčice, kjer lahko poslušamo razne neumnosti. Od tega, da bodo ljudje zaradi cepiv začeli množično umirati, da nas cepijo zato, ker je o tem prišla komanda iz svetovnih velesil, da cepivo pomeni tretjo svetovno vojno, da nam v telo ustavljajo antene, da nam zaradi cepiv lahko vsak sledi. 

A se najdejo še bolj nori zametki necepljenosti. Srečko Šorli je namreč izjavil: “Vsak zdravnik, ki bo cepil samo še enega državljana, bo klican pred vojaško sodišče. Pa tudi vsi novinarji, ki da že leto dni (po njihovo) lažemo.”

In prav zaradi Šorlija in njemu podobnih smo se na našem portalu odločili, da bomo po vsakem članku v mesecu oktobru, dodali tudi reklamo za cepljenje. Torej čakamo le še vojaško sodišče. Šorlija pa verjetno čaka kmalu, tudi kakšna primerna zdravstvena ustanova?

Tu pa je še ena cvetka neumnosti? Čisto trezna?

P.M.


 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.