Kakšne rožice sadi SMC za Maribor?

Medtem, ko so na MOM danes ustoličili novega direktorja Mestne uprave MO Maribor, ki naj bi bil povšeči SMCju Borisa Železnika, SMC že sadi rožice kako nam bo v Mariboru lepo in kaj vse se bo naredilo, kot da mesto ob Dravi nebi bil od občanov Maribora, ampak v lasti stranke SMC.

Obljube SMCja

Vsa leporečenja o možnostih črpanja sredstev EU, tekočih prometnih infrastrukturnih projektih v občini, iskanju rešitve za Mariborsko knjižnico, turističnem razvoju Mariborskega Pohorja, razvoju mariborskega letališča, krepitvi gospodarstva ipd, bodo kmalu morala postati tudi meso.

Kako je deloval SMC v mandatu Andreja Fištravca?

A kako ima SMC rad mesto Maribor smo bili priča v mandatu Andreja Fištravca. Bivši mariborski župan Andrej Fištravec in SMC sta tako družno zaradi svoje nesposobnosti mladim Mariborčanom zapravila cca. 500 delovnih mest v perspektivni IT branži. SMC, ki je lansko leto imela kongres ravno v Mariboru, je »zaslužna« tudi za to, da Maribor še vedno nima južne obvoznice, da še vedno ni dovozne ceste na avtocesto na odseku Tabor-Snaga-Pobrežje in da mariborski grad še vedno ni dobil denarja za njegovo nujno obnovo. Pod Cerarjevo vlado so prav tako vzeli sredstva mariborskemu zboru svetovnega slovesa Carmini Slovenici. Po drugi strani pa se je SMC izdatno potrudila, ko je šlo za prodajo NKBM, a v isti sapi iransko pralnico alias NLB branila kot nacionalen projekt. Narobe svet in nedvomno usmerjena anti-štajerska državna akcija. Za nameček so Cerarjevi Mariboru dokončno zapravili tudi drugi finančni steber, kar je že za tako povsem uvenelo mariborsko gospodarstvo naravnost pogubno, piše Politikis.

SMC torej obrača svojo ploščo. Zaenkrat bolj z obljubami, kot dejanji. Svetovni splet prenese res vse obljube.

SIFA

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.