Vse neumnosti v kampanji Saše Arsenoviča

Saša Arsenovič
slika: FB profil Saše Arsenoviča

Saša Arsenovič je znani mariborski podjetnik in zagotovo kandidat z največ grehi v svoji kampanji za župana, ki se bo v drugem krogu s Francem Kanglerjem pomeril za župana Maribora.

Sicer pa še vedno najbolj odmevajo njegove sporne izjave v kampanji in burna preteklost. Največji delež volivcev v Mariboru je torej prepričal močno zadolženi podjetnik Aleksander Saša Arsenovič, ki je med kampanjo vzbudil pozornost s tem, da ni vedel, da se v Mariboru nahaja Trg Leona Štuklja, prav tako pa se je za to, da mu v Sloveniji ni treba govoriti slovensko, zahvalil kar partizanom. Pred volitvami je na dan prišel tudi incident izpred let, v katerem je natakarju, zaposlenemu v njegovem lokalu, odgriznil prst. Incident je najprej potrdil, potem pa tudi zanikal. Poleg tega je njegova zadolženost tista, zaradi katere pravijo nekateri, da je sporni kandidat. Veliko pozornosti je vzbudil hiter porast podpore Arsenoviču, k čemur je gotovo pripomogla promocija, ki je je bil deležen s strani levih medijev. Sicer pa se njegove sporne izjave pišejo kar same.

Tudi na družbenih omrežjih se Mariborčani še danes smejijo nekaterim njegovim izjavam.

Arsenovič, bi odstranil kar kužno znamenje:

Arsenovič ne ve, kako se črpajo Evropska sredstva:

Laž o tem, da Arsenovič ni svojemu natakarju odgriznil prst

Arsenovič ne ve za trg Leona Štuklja

Arsenovič ne ve kdo bo v njegovi ekipi:

Video: Facebook

MZ

 

 

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
68%
3.6km/h
75%
19°C
20°
16°
18°
Sun
12°
Mon
13°
Tue
13°
Wed
12°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.