Kandidat za predsednika države tudi Anže Logar?

Anže Logar, zajem slike

Anže Logar, ki je bil zadnja leta zunanji minister, sicer pa večkrat izvoljeni poslanec in mestni svetnik v Ljubljani, bo kandidiral za predsednika republike. 

Kandidaturo za naslednika Boruta Pahorja, ki je funkcijo opravljal dva mandata, bo Anže Logar vložil s podpisi državljanov, piše portal Siol.net. Po informacijah portala je izvršilni odbor stranke SDS že odločil, da bo kandidaturo Logarja, če se ta odloči zanjo, podprl.

Politično se je Logar v zgodovino zapisal z vodenjem preiskovalne komisije o zlorabah v bančnem sistemu, kjer je razkril prikrivana milijardo vredna nakazila iz Irana prek NLB na najrazličnejše naslove na Zahodu, za katere so vedeli na NLB, KPK, Banki Slovenije, policiji in Sovi, a dolgo nihče ni storil nič.

Logar velja, za zmernega poslanca, kateri je konstruktiven in odkrit. Mnogi v njem prepoznajo prednosti, da zna biti objektiven in pošten. Poleg tega ni udeležen v nobeni aferi. Mnogi prav tako priznavajo, da je bil Logar najboljši zunanji minister zadnje Janševe vlade. 

https://twitter.com/e_maribor/status/1541715352069046273

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
33%
4.1km/h
0%
34°C
35°
33°
34°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
15°
Sun
15°
Mon

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA