..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Kangler je na svojo listo dodal priljubljeno novinarko

Franc Kangler

Bliža se datum, do katerega morajo kandidati za župane predstaviti svoje liste kandidatov. Tudi pri NLS hitijo z imeni. Presenečenje pa je prav gotovo upokojena novinarka radia Maribor Breda Čepe. 

slika: FB profil Franca Kanglerja

Bredo čepe poznamo, kot dolgoletno novinarko oddaje Radijska tribuna na radiu Maribor. Bila je neizprosna do gostov in je večkrat pri njih zadela pravo stvar. Breda zato velja med ljudmi za zelo priljubljeno. Zagovarja tezo, da se osnovna novinarska pravila, kot je verodostojna, preverjena in nezlonamerna informacija, z nobeno tehnologijo ne bi smela spremeniti.

Enkrat je dejala, da bi največje stranke morale sesti za skupno mizo in privabiti najboljšega županskega kandidata ter ga podpreti. Ampak tega filma ne bomo gledali. Bomo pa videli kaj se bo zgodilo letos.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
90%
2.1km/h
100%
10°C
12°
9°
10°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
1°
Wed

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.