Kangler vabi Roberta Goloba, da se preizkusi pri delu na kmetiji.

Franc Kangler, zajem zaslona

Nekdanji župan Maribora in sedaj predsednik mariborskega odbora SDS, Franc Kangler, je že nekaj let upokojenec in skoraj celo življenje kmet, ki mu prinaša tudi veselje. A kmetovanje ni kar tako. Zagotovo bi to prineslo težavo za predsednika vlade Roberta Goloba. 


Kmetovanje je dejavnost, ki se ukvarja s pridelovanjem hrane, vzrejo živali in pridobivanjem drugih naravnih virov iz zemlje. Gre za eno najstarejših človekovih dejavnosti, ki se je skozi zgodovino razvijala in prilagajala različnim okoljem in potrebam.

Da je temu tako, zagotovo ne ve predsednik vlade Robert Golob, ki o kmetovanju zagotovo nima pojma. Prav zato, ga je na svojo njivo in v hlev vabi Franc Kangler, da se preizkusi v delu . No traktor bi verjetno že znal voziti.

Kmetovanje je pomemben del gospodarstva v mnogih državah po vsem svetu, hkrati pa predstavlja edinstven način življenja in kulture za mnoge kmečke skupnosti. In glede na to kako Robert Golob vodi vlado, bi bilo dobro, da ostane kar doma, da Kanglerju nebi naredil kakšne škode?

.

 

 

.

VREME

Maribor
delno oblačno
90%
1km/h
45%
12°C
15°
10°
12°
Sat
12°
Sun
13°
Mon
14°
Tue
12°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.