Kangler: Zadovoljen sem, da so volivci prepoznali naše delo

Franc Kangler foto: Nova24.tv in STA

Kandidat NLS za mariborskega župana Franc Kangler je zadovoljen z doseženo podporo v prvem krogu. Kot je dejal, so volivci očitno prepoznali njihovo delo, zato se bodo še naprej borili za uspeh tudi v drugem krogu. Trenutno še ne razmišlja o tem, kdo ga lahko podpre pred drugim krogom, bo pa vsaka podpora dobrodošla, je za Politikis povedal Franc Kangler.

Kot pravi Franc Kangler posebne taktike za drugi krog ne načrtuje, vesel je, da so že v kampanji pred prvim krogom bili spoštljivi eden do drugega. Ob tem je dodal, da kljub občasnim povišanim tonom v politiki ne sme biti zamer, pač pa je treba delati naprej v dobro mesta.

Obeta se naporn teden, opravil bom razgovore z nekaterimi političnimi strankami v Mariboru, kako se bodo odločili, pa bomo videli,” je dejal Kangler. Nizka podpora aktualnemu županu Andreju Fištravcu pa ga ni presenetila, pri tem pa je spomnil, da se je enako primerilo Borisu Soviču leta 2006, ko se ni uvrstil v drugi krog. Nekaj takega je glede na dogajanje v zadnjih štirih letih pričakoval.

“Če nekaj obljubljaš občanom, potem pa tega ne storiš, potem moraš tudi pričakovati, da te bodo volivci kaznovali,” je za Politikis povedal nekdanji mariborski župan Kangler.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
56%
1.5km/h
0%
-2°C
-1°
-4°
-2°
Mon
-3°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu
-3°
Fri

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA