Karel Erjavec bi rad spametoval svoje poslance stranke DESUS!

desus erjavec
kandidat za mandatarja Erjavec Karl. Slika: Twitter

Karel Erjavec, trenutno prvo ime tranzicijske Levice, ki hoče zavladati Sloveniji bi rad spametoval svoje poslance.

Karel Erjavec se še vedno spreneveda

Današnjo vložitev konstruktivne nezaupnice – s podpisi 10 poslancev – namerava Karel Erjavec izkoristiti predvsem za dokončni obračun z neposlušno poslansko skupino svoje stranke DeSUS. Zato je za jutri, četrtek, ob 12. uri, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, sklical sejo izvršnega odbora Desusa, kjer naj bi Erjavec in njegovi izvedli “veliki pok”, disciplinirali poslance, ali pa jih začeli grobo metati ven iz stranke, piše Požareport.

Očitno so Erjavcu spet zrasla krila po tem, ko je dobil na volitvah zares sramotnih 394 glasov in propadel na volitvah v lastni stranki. Vse niti, naj bi po novem vlekla, baje, novi sekretar stranke DESUS Zlatko Ficko in Erjavec, ki – po eni strani – poslance SMC javno pozivata, naj ne spoštujejo sklepov vodstva stranke, po drugi strani pa poslancem Desusa grozita z izključitvijo, če bodo v prihodnje glasovali po svoji vesti, ne pa tako, kot bi naročala – onadva. Podpise pod današnjo vložitvijo (destruktivne) nezaupnice, pa bi prispevala le Franc Jurša in Jurij Lep. In le ta dva bi tudi glasovala za konstruktivno nezaupnico.

Preberite tudi: Vse o Erjavčevih sramotnih 394 glasovih na parlamentarnih volitvah?

Erjavec pa se še vedno spreneveda. Ve, da mu brez stranke SMC ne more uspeti, četudi bi bili vsi člani stranke DESUS glasovali za konstruktivno nezaupnico, pa ne bodo!

PM

VREME

Maribor
dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.