Karl Erjavec naj bi dejal svoji hčerki, da je treba njenega bivšega moža ubiti?

Erjavec govoril svoji hčerki Evi, da je treba Marčiča ubiti
Erjavec
slika: V fokusu

Propadli politik Karl Erjavec, ne more iz svoje kože. Sicer pa, vsega, česar se loti, propade. Nazadnje je bila to njegova stranke DeSUS.

Po le pol leta skupnega bivanja, oziroma poroke se bogataš Andrej Marčič in (lepa) hči, nekdanjega prvega moža (grobarja) stranke DESUS Karla Erjavca,  Eva Erjavec, ločujeta. A ločitev v bistvu ne gre skozi tako zlahka. Kjer je v igri denar niso važne politične barve in pripadnost, kajne Karl? In očitno je okus po denarju od Karla podedovala tudi hči Eva. 

Se pa očitno pri svoji samovšečnosti, Erjavec ne zna zadržati niti, ko gre za njegovega (sedaj že bivšega) tasta. Varnostne kamere naj bi v stanovanju Marčiča, Erjavca “ujele” v zanimive posnetke. Na enem od njih naj bi Erjavec držal v rokah jokajočega se vnuka in govoril, da bi ga najraje zadušil, ker mali se tako dere. Na drugem pa naj bi Erjavec govoril svoji hčerki Evi, da je treba Marčiča ubiti, da mu je treba dati nekaj v hrano in ga zastrupiti. Razkriva portal Požareport.

Pred dobrim letom dni je celo malo manjkalo, da bi taisti politik Karl Erjavec, sedelna čelu koalicije KUL in postal celo predsednik slovenske vlade! Bog nas obvaruj takih ljudi.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.