Levičarjem se meša tudi v Radencih? Pisali Golobu naj odstavi župana?

župan Radencev: Roman Leljak
Levičarjem se meša tudi v Radencih.

Očitno je levakom v Radencih dolgčas. Minuli petek so se zbrali v lovskem domu v Radencih, ker so nezadovoljni z županovanjem Romana Leljaka.

Levičarji bi odstavljali župana Leljaka

Očitno tudi v Radencih še vedno deluje stara komunistična sila, tistih, ki še vedno niso prišli iz gozda in ne vedo, kaj je to demokracija in ne vedo, da župana po zakonu lahko odstavijo le občani Radencev in sicer na volitvah, ki bodo novembra, letošnjega leta. Seveda pa se to ne dela na zborovanjih, kot so akterji to počeli vse do leta 1991.

Razumeti je, da je še vedno živečim rdečim veljakom Roman Leljak trn v peti, saj je odkrival mnoge nečedne rabote, ki so jih počeli komunisti po drugi svetovni vojni. Verjetno pa so prebrali tudi njegovo knjigo špiclji Udbe in se morebiti tudi našli v njej.  Sicer pa, kaj leva elita očita županu Leljaku? Poleg visoke odmere nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, so mu očitali še domnevno nezakonito prodajo občinskih stanovanj, domnevne nepravilnosti pri prodaji optike, gradnji telovadnice v Kapeli, slabo izvedbo določenih projektov, nerealizirane obljube, konflikte in spore ter ne financiranje nekaterih društev itd. 

V mojem mandatu delamo v korist vseh občanov enako. Nihče ni priviligiran. Rezultati so vidni. Tako bo tudi v bodoče. Do volitev seveda, je dejal Leljak.

Naj bi pa pa levi akterji, pisali tudi Golobu, naj odstavi župana. Neverjetno, kot bi bili leta 1945. Je lahko še kaj bolj butastega, kot tako “udbaško” razmišljanje, da je na oblasti lahko le eden (beri: njihov).

Kako groteskno so se levičarji, ki jim ni povšeči, da je na oblasti nekdo drug in ne oni, spravili nad župana Leljaka, katerega bi radi kar sami odstavili. Brez volitev, brez demokracije. Na drugi strani pa imamo v Mariboru župana, ki se je fizično spravil nad 13-letnega otroka, pa levičarji ne zganjajo nobenega prevelikega hrupa. Seveda ne, saj je njihov na oblasti-

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.