Karl Erjavec naj bi fizično obračunal z zetom. Ločena hči zahteva 7000 evrov preživnine?

erjavec eva
Eva Erjavec , slika Družbeno omrežje!

Vse to se bere, kot dobra ameriška “limonada”. In denar je tisti motivator spletk in prevar, ki pelje vso stvar naprej, očitno tudi pri družini nekdanjega politika Karla Erjavca.


Ločena Erjavčeva Eva bi dva stanovanja in 7000 evrov na mesec

Po le pol leta skupnega bivanja, oziroma poroke se bogataš Andrej Marčič in (lepa) hči, nekdanjega prvega moža (grobarja) stranke DESUS Karla Erjavca,  Eva Erjavec, ločujeta. A ločitev v bistvu ne bo šla skozi tako zlahka, kot izgleda na prvi pogled. Kjer je v igri denar niso važne politične barve in pripadnost, kajne Karl? In očitno je okus po denarju od Karla podedovala tudi hči Eva. 

Sveže ločena hči tudi ni kar tako. Po le pol leta poroke želi od bogatega Andreja očitno iztržiti čim več. Slovenske novice pišejo o pravi ločitveni vojni. Nesojeni premier in grobar stranke DeSUS Karl Erjavec naj bi kar fizično obračunal s svojim zetom Andrejem Marčičem in se, ne boste verjeli, vselil v njegovo stanovanje. Baje je v tem stanovanju tudi zamenjal ključavnice. Hči Eva Erjavec, pa naj bi, po le po pol leta zakona, pričakovala od (bivšega) moža, (POZOR!!!) dve stanovanji, hišo in sedem tisočakov na mesec.

A kako zadeva z Karlom Ertjavcem, za levico odličnim politikom, zrelim za novega mandatarja,  izgleda v praksi, je na svoji koži občutila tudi  nekdanjo smučarka Špela Pretnar, saj se je z nekdanjim politikom Karlom Erjavcem, pred desetletjem tožarila zaradi, ne boste verjeli, pralnega stroja in omare, ki sta ju na hodniku stanovanja v Stari Ljubljani imela Erjavčeva hči Ines in njen partner. Pretkani Erjavec je namreč vztrajal, da šest kvadratnih metrov velik hodnik pravzaprav ni hodnik, temveč gre za predsobo njegovega stanovanja, kar pomeni, da ga Pretnarjeva nima pravice uporabljati, četudi je to edina pot v njeno stanovanje. No, na to neumnost, je odgovorilo sodišče, ki je prisodilo v prid (seveda) Špele Pretnar.

Toliko o (Erjavčevem) denarju in o bivšem politiku. Upajmo, da je beseda BIVŠI zapisana res z razlogom.

P.M.

VREME

Maribor
jasno
55%
3.1km/h
0%
32°C
34°
31°
32°
Fri
21°
Sat
17°
Sun
16°
Mon
16°
Tue

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.