Karl Erjavec zaradi predolgega jezika fasal tožbo!

SLIKA: student.si
Erjavčev nesojeni zet, Andrej Marčič zahteva opravičilo in odškodnino.

Politično truplo, Karl Erjavec očitno še vedno mlati prazno slomo. Tokrat je fasal tožbo zaradi predolgega jezika.

Predolg jezik in težke besede zna nekdanji politik in prvak stranke Desus Karl Erjavec precej obžalovati. V oddaji Ena na ena, ki so jo na komercialni televiziji Pop TV predvajali 30. aprila in 1. maja, naj bi Erjavec navrgel »vrsto neresničnih in skrajno žaljivih izjav, ki se nanašajo na Andreja Marčiča. Vsaj tako trdi njegova famozna odvetnica Nataša Pirc Musar.


Karl Viktor Erjavec naj bi javno, torej v sami oddaji predstavil Andreja Marčiča kot človeka, ki je iz stanovanja vrgel svojo ženo in otroka, ki naj bi se z Erjavčevo hčerko poročil iz koristoljubja in na Erjavca tudi sicer pozneje pritiskal glede njegovega političnega udejstvovanja. No glede na to, da je Marčič kar uspešen podjetnik, bi lahko rekli, da so očitki o njegovi poroki s hčerko gospoda Erjavca iz koristoljubja res malo s trte izviti.

Marčič od Erjavca zahteva opravičilo, objavo sodbe in obenem denarno odškodnino za pretrpljeno škodo, ki je v resnici ne bo moč nikoli v celoti odpraviti. Dosojeno denarno odškodnino naj bi Andrej Marčič v celoti nakazal za varne hiše in pomoč otrokom v stiski. Pišejo Slovenske novice.

 

VREME

Maribor
rahel dež
93%
2.1km/h
100%
20°C
20°
19°
19°
Sat
15°
Sun
19°
Mon
19°
Tue
17°
Wed

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.