Katere delavce potrebujejo v Mariboru?

slika je simbolna

Zavod za zaposlovanje ima na voljo okoli 400 delavnih mest za Mariborčane. 


Veliko je povpraševanja po delavcih v zdravstveni stroki. Bolničarja negovalca tako potrebujejo v Domu pod gorco, v UKC Maribor, kjer sicer iščejo tudi diplomirane medicinske sestre v različnih ambulantah. 

Zaposluje recimo tudi Okrožno državno tožilstvo v Mariboru, podjetje Marprom. Finančni urad Maribor, Slovenski državni gozdovi, Univerza v Mariboru, kjer potrebujejo več različnih sodelavcev, Javni zavod za varstvo kulturne dediščine Maribor, kjer iščejo konservatorja, nadalje AMZS Maribor, Košaki Tovarna mesnih izdelkov Maribor.

RTV Maribor pa išče odgovornega urednika uredniško producentske enote, zaposluje pa tudi Javna agencija za železniški promet RS, kjer iščejo pravnika, medtem ko išče Pošta Slovenije novega sodelavca za nedoločen čas. poroča portal Maribor24.

Iščejo se električarji, ključavničarji, pomožni delavci, gradbeniki…

Veliko je tudi povpraševanja po zdravnikih, programerjih, projektantih, električarjih, elektro monterjih, mehatronikih, železokrivcih,  avtomehanikih, fasaderjih, ključavničarjih, ličarjih, pomožni delavcih ter delavcih v gradbeništvu in gostinstvu, pa tudi voznikih v mednarodnem prometu oziroma voznikih tovornih vozil in zavarovalnih zastopnikih.

Dela je očitno dovolj, treba bo najti le delavne ljudi.

MZ
Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA