Kateri dobavitelji električne energije bodo podražili storitve?

Nekateri dobavitelji električne energije so podražitev že napovedali z letošnjim letom, drugi v začetku prihodnjega leta. Preverite kdo bo storitve dražil.

KDO BO PODRAŽIL ELEKTRIKO IN KDO NE?

V Petrolu so napovedali s 1. decembrom podražitve za 30 odstotkov , kar pomeni višje cene na položnicah, A sicer ne za celih 30%. Petrolov povprečni uporabnik bo imel za okoli 7 evrov višjo položnico, ali nekaj več kot 10 odstotkov. 

Energija plus: »Korekcija cen najverjetneje ne bo potrebna pred 1.1.2022. Potreben odstotek dviga cen bo odvisen predvsem od gibanja cen na trgu v prihodnjih tednih.«

E3: »Glede na gibanje cen električne energije na nabavnem trgu, bomo tudi v E 3 v naslednjih mesecih prisiljeni del višjih nabavnih stroškov električne energije prenesti na končne odjemalce«.

Gen-i: »Že več kot 7 let nismo podražili cen tarif rednega cenika električne energije za gospodinjske odjemalce. Trenutno cene za naše obstoječe odjemalce ostajajo nespremenjene.«

P.M.

Vir: Slovenske novice

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.