Spoznajte osumljenca poskusa umora, komaj 22-letne Vanje iz Postojne!

policija-stop storilec
policija-trak

V ponedeljek okoli pol sedmih zjutraj se je v središču Postojne odvila nepojmljiva tragedija. 24-letnik naj bi zaradi neuslišane ljubezni z nožem neusmiljeno zabadal svojo nekdanjo sodelavko.

Hristjan Bozov zabodel komaj 22-letno Vanjo

Neuslišana ljubezen do Vanje Z, Hristijan Bozov iz Postojne, ki ima poleg slovenskega tudi severnomakedonsko državljanstvo, je po neuradnih informacijah portala Nova24TV osumljen poskusa umora svoje sokrajanke in nekdanje sodelavke iz podjetja Eurobox v Podskrajniku.  Pri tem je najbolj zanimivo to, da je bila Vanja, ki je Hristjanova neuslišana ljubezen, tudi srečno poročena, poročen pa naj bi bil tudi Hristjan. 

Na podlagi zbranih obvestil, ogleda kraja in drugih preiskovalnih dejanj je bilo ugotovljeno, da je okoli 6.35 na Tržaški cesti v Postojni prišlo do spora med 22-letnico in 24-letnikom. Zatem pa je moški posegel po ostrem predmetu in sunkovito zamahnil proti ženski ter jo večkrat zabodel. Žrtev napada je obležala na kraju, osumljeni pa je s kraja odpeljal z osebnim avtomobilom, Poškodovana je bila z reševalnim vozilom odpeljana v UKC Ljubljana, od koder so nas obvestili, da je zaradi poškodb ogroženo njeno življenje,” je pojasnil Primož Ogrinc s PU Koper. Policisti so osumljencu na osnovi zbranih obvestil včeraj ob 8.40 na naslovu njegovega bivanja odvzeli prostost in ga pridržali zaradi utemeljenega suma, da je storil kaznivo dejanje poskusa umora. Preiskava  še  vedno  ni  končana, v teku so hišne preiskave, ki se izvajajo na naslovu bivanja osumljenega in osebnega avtomobila, ki ga je uporabil po poskusu umora. “Pred iztekom 48-urnega pridržanja bo 24-letni občan z območja Postojne s kazensko ovadbo za kaznivo dejanje poskusa umora priveden pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča Koper.

Hristjan Bozov, napadalec

Vanja, Z., žrtev

M.G.

vir: Nova 24TV

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.