Poglejte kateri “znani” Mariborčani hodijo na bicikl proteste?

slika: Maribor.info

Tudi v Mariboru se odvijajo petkovi bicikl protesti, ki se jih udeležujejo nikoli zadovoljni ljudje.

Kdo so “znani” mariborski biciklisti?

Tokrat na protestih ni bilo  ostarelega starčke Toneta Partliča (verjetno ne more niti več voziti kolesa), ki je bil ob protestih proti Kanglerju še kako aktiven, tam ni bilo niti sedanjega poslanca (nikoli Mariborčana) Franca Trčka, ko je ob protestih proti Kanglerju celo napadel policista, tam ni bilo niti vstajnikov, nekdanjih sodelavcev Fištravca, vedno glasne Simone Partlič, recimo itd.

So pa v teh protestih nove nikoli zadovoljne cvetke, ki biciklirajo, ne vemo sicer zakaj, ampak ja, nabirajo kondicijo in govorijo proti Janši, okoli trga Svobode. Kot piše nov mariborski portal Mariborski odmev je bilo na protestu kar nekaj “znanih” Mariborčanov: Tu je glasbenik in športnik Iztok Šumatič, predsednika Rolkarske zveze Slovenije, Na kolesu pa je bilo opaziti Gregorja Bezjaka, brata znanega slovenskega igralca Primoža Bezjaka, ki se je- menda zaradi uveljavljanja pravice do izražanja protesta- v Ljubljani nedavno zapletel v spor s policijo.  Potem je tu nikoli zadovoljen in vedno nastrojen proti Janši, ter ljubitelj migrantov, humanitarec Boris Krabonja iz društva “UPornik”, malo za njim je krožil še nesojeni državni svetnik in mestni svetnik, Josip Rotar, tam sta bila tudi Matic Primc, znani mariborski aktivist iz iniciative IMZ, ter njegova partnerka Urška Breznik, všečna v. d. direktorice Pekarne Magdalenske mreže, ki je samo decembra 2019 od države dobila 192.200 evrov (erar). Vsaj vemo razlog nekaterih za protestiranje.

Sicer pa so protesti uradno še vedno nezakoniti. A roko na srce, saj ti protestniki ne vedo, kaj je to zakon?

DK


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.