Kdo bo plačal stroške za neprimerno igrišče na Trgu republike? Rupar: “Proč so vrgli 600 000 eur!”

Foto: Fb/Tenis Slovenija

Karma je hudič. Tako bi lahko dejali ob ugotovitvi, da je teniško igrišče na Trgu republike neprimerno za igranje. Kdo bo sedaj plačal stroške?

Nagajanje se ne izplača. To si bo še kako dobro zapomnil ljubljanski župan Jankovič, ki je pred shodom upokojencev, predčasno ogradil Trg republike, in naredil teniško igrišče zaradi mednarodnega teniškega turnirja v Ljubljani. A karma je hudič. Igrišče, postavljeno na Trgu republike ni primerno za igranje.

»Zaradi prekratke ‘časovne determinante’, ki je bila prekratka, da bi utrdili igrišče do te mere, da bi se tekmovanje lahko začelo. Zato smo prestavili vse tekme v park Tivoli, v tem trenutku pa igrišče utrjujemo in delamo na njem, da bi tja lahko vrnili dogajanje. Popoldne ga bomo že testirali, potem pa bomo videli, kakšna bo situacija. Upamo, da bo luč zelena,« se izgovarjajo organizatorji.

Kot je zapisal Pavel Rupar: “Ograje in zapiranje upokojencev sredi Ljubljane je popolna napaka ljudi, ki jih ni drugega, kot hudo vsidrano sovraštvo, deljenje naroda, da lahko služijo na njihov račun, njih pa puščajo v bedi in siromaštvu! Ograje sodijo na južno mejo, kjer jih podirajo, ne v središče Slovenije , da omejujeo poštene ljudi. A glej ga zlomka! Nagajanje in slabi nameni se kaj hitro obrnejo proti tistemu, ki jih seje.. Igrišče, ki so ga namenoma prestavili na Trg republike iz Kongresnega trga je zaradi ihte in namena slabo pripravljeno,NISO DOBILI DOVOLJENJA ZA TURNIR.. Proč so vrgli 600 000 eur, ki bi jih lahko namenili poplavljenim, s tem denarjem bi lahko kupili 1850 pralnih strojev in na stotine hladilnikov za ljudi, ki so ostali brez vsega. Karma obstaja, Bog obstaja in pravica tudi.. Bodite dobri, bolje da se vam dobrota 5 krat poplača, kot zloba, ki se podeseteri v kazni, ki jo zaslužite,” je zapisal Pavel Rupar.

Kdo bo torej plačal stroške nagajanja? Janković, Golob ali pa davkoplačevalci? Se vam še zdi, da je Janković najboljši ljubljanski župan?

vir: Ljubljana info

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.