Kdo je dejansko bil Ljubo Bavcon? Odzivi na njegovo smrt!

Ljubo Bavcon, slika: Wikipedia
Odzivi na smrt komunističnega zločinca Ljuba Bavcona!

Odšla je sadistična pokveka, ki je v monstrumskem Šentvidu odbirala ljudi za pokol, je zapisala novinarka Mojca Vočko. In še kako prav ima?

UMRL JE LJUBO BAVCON! ODZIVI NA NJEGOVO SMRT!

Kazensko pravo na slovenskih tleh je nekoč uradno definiral Ljubo Bavcon, ki je po vseh svojih krvavih zločinih (seveda) pridobil tudi najvišje nazive: doktor znanosti in redni univerzitetni profesor. Sodišča širom Slovenije ji sledijo in jo prikrito uresničujejo iz dneva v dan, pri čemer pa so (seveda) izvzeti prvorazredni, elita, ponosni nasledniki komunistov.

Kako to izgleda v praksi, je vesoljna Slovenija gledala (tudi) zadnje dni: Zoran Stevanović, ki je med drugim grozil z državnim udarom in z blokadami cest med eminentnim zasedanjem vrha EU na Brdu pri Kranju, ni bil priveden niti pred preiskovalnega sodnika. Farsa o vladavini prava, kot je ocenil že prof. dr. Boštjan M. Zupančič v farsi s prof. dr. Ljubom Bavconom v glavni vlogi. Piše portal DOSJE.

Ljubo Bavcon v družbi Milana Kučana, slika: Časnik

Montirani kazenski procesi in absurdni kazenski postopki z nedolžnimi dušami ali celo z žrtvami v vlogi obtožencev niso (le) domena oddaljenih diktatorskih dežel, temveč zamolčana rutina in metastaza Slovenije. Žrtev ni malo, redke pa zmorejo in uspejo premagati zločinskost rdeče, koruptne kazenske sodnije.

Nekateri odzivi ob smrti Ljuba Bavcona pa so temu primerni:

“Mamo potem so odvlekli v Šentvid, tja v Škofove zavode. Po grupah so jih privlekli noter – tiste, ki so bili za odpeljati, in tudi mama je bila med njimi. In tam je prišel … Ljubo Bavcon in jo je zagrabil za komolec – in jo je celo življenje v komolec zeblo, še taka vročina, pa jo je zeblo. In jo drži, za njo je pa stal en mlad fant – pravi mama, da je bil star 15 let, 16, kaj se ve -, in je mamo pahnil proč, pa tistega fanta zagrabil, mama se je pa potem izmuznila malo naprej  /…/ Če bi jo Bavcon dal na kamion, bi bilo gotovo, je ne bi mogli več rešiti,” je pretresljivo s solzami v očeh o svoji mami izpovedal Franc Turšič, za Televizijo Slovenija

Tudi to je bil Ljubo Bavcon

Več si preberite na portalu DOSJE!

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.