Kdo je državna sekretarka za energijo Tina Seršen. Poglejte si ta njen famozni video!

Tina Seršen, zajem slike

Neverjetna “nadutost”, ki jo je pokazala državna sekretarka za energetiko Tina Seršen, ki je sodelovala na mednarodni konferenci v Krškem, na enem izmed panelov.

Kdo je sploh ta famozna državna sekretarka, ki je na eni izmed panelov o jedrski energiji s svojo “nadutostjo” pokazala kam sodi. Kot razkriva Bojan Požar je Tina Seršen Mariborčanka,  prej se je sicer pisala Fištravec, kot nekdanji mariborski župan Andrej Fištravec, a baje nista nič v sorodu. Se je pa prvič javno pojavila oziroma izpostavila pred vstopom Slovenije v zvezo  Nato (marca 2004), kjer je aktivistka na strani kampanje proti Natu. Torej prava levičarka, katero bi popredalčkali bolj k ekstremni Levici, kot Gibanju svoboda. Bila je tudi predstavnica Mladih Evropskih federalistov.

Gre sicer za nekdanjo pripadnico politično-poslovne elite LDS, bivšo uslužbenko Nove Ljubljanske banke in varovanko Ivana Zidarja (SCT), znano tudi po tem, da je trem ustanoviteljem agencije Pristop (Franciju ZavrluDejanu Verčiču in Franciju Perčiču) ugodno uredila tri nova stanovanja v takrat nastajajočem novem bivalnem kompleksu v Župančičevi jami (za Bežigradom), piše Požar report

In pri tem se mnogi sprašujejo, po videnem video posnetku, ki se je popolnoma razvnel na družbenih omrežjih, kako je Tina Seršen sploh prišla do službice državne sekretarke? Mogoče je pri tem pomagala tesna zasebna zveza med sedanjim ministrom za okolje, podnebje in energijo Bojanom Kumrom, ki se vleče menda že od leta 2019, med službenim potovanjem Kumra, na Japonskem?  No takrat je bil Kumer še državni sekretar, ona pa le uradnica? Razkriva Bojan Požar.

O nadutosti ali pa ošabnosti pa ne bomo pisali.  Naj si bralci našega portala sami ustvarijo mnenje iz spodnjega video posnetka:

video: twitter

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.