IZREDNA NOVICA! Golobu naj bi zares uspelo. Podredil naj bi si RTV?

Po neuradnih informacijah portala N1, je ustavno sodišče odpravilo začasno zadržanje izvajanja dela novele zakona o RTV Slovenija. 

Ustavno sodišče naj bi po neuradnih informacijah, portala N1, odpravilo začasno zadržanje izvajanja dela novele zakona o RTV Slovenija. Za umik zadržanja naj bi glasovali štirje sodniki, in sicer: Matej Accetto, Rajko Knez, Katja Šugman Stubbs in Špelca Mežnar. Proti naj bi glasoval Rok Svetlič, sodnika Marko Šorli in Klemen Jaklič pa naj ne bi glasovala.


To bi pomenilo, da se lahko novi svet RTV Slovenija konstituira po želji Goloba? Ustavno sodišče mora odločiti še o oceni ustavnosti novele na pobudo vlagateljev s prvopodpisanim predsednikom programskega sveta zavoda Petrom Gregorčičem.

Očitno se je splačalo vršiti pritisk na ustavne sodnike? Pod taktirko levičarske oblasti in v celofan zaviti izgovor “država mora ven iz RTV”, se bo lahko tako rekoč čez noč, zgodil tako imenovani “državni udar” nad našo nacionalno hišo? Bodo po tem takem tudi simbol RTV – dečka s piščalko, zamenjali z golobom?

No mi smo sliko stavbe RTV zanalašč objavili črno-belo. Zbogom torej neodvisna nacionalna televizija?

VREME

Maribor
jasno
41%
2.1km/h
0%
26°C
27°
24°
25°
Thu
17°
Fri
19°
Sat
21°
Sun
19°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.