Kdo je kriv, da se Šarčeva afera “lepa Nataša” nikamor ne premakne?

Marjan Šarec šarca - LMŠ

Afera lepa Nataša, ki jo je v času vladavine Marjana Šarca, sprožil kar on sam, še vedno ni dobila epiloga. Le kdo kriminalistom NPU otežuje delo?

NPU ne more do dokumentov o aferi leša Nataša na Sovi?

Upajmo, da tokrat ne bo spet vsega Janez Janša kriv? Kot poroča portal SIOL, po neuradnih informacijah predsednik LMŠ Marjan Šarec in njegov svetovalec Damir Črnčec nočeta dati soglasja k predaji dokumentacije Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb (KNOVS) Nacionalnemu preiskovalnemu uradu (NPU) o tem, kako so v slovenski tajni službi zaposlili Šarčevo znanko Natašo H.

Ko so kriminalisti dogajanje na predlog nadzorne komisije začeli preiskovati in poskušali od komisije v zadnjih mesecih pridobiti podrobnejše podatke, da bi lahko sume zlorabe položaja preverili, so naleteli na težave. Po neuradnih podatkih naj bi jim težave povzročal kar predsednik komisije Matjaž Nemec, ki jim dostopa do podatkov ni omogočil, pri čemer je nenavadno, da parlamentarna nadzorna komisija zahteva preverjanje, potem pa kriminalistom ni pripravljena pomagati, da opravijo delo. Nemec to zanika!

Kdo je lepa Nataša?

Spomnimo, lepa Nataša je stara znanka Marjana Šarca, ki ga je spremljala povsod, ko je še služil še kot Serpentinšek. Neverjetni zneski, za njegove nastope naj bi se že leta 2007 pretakali bolj po Serpentiškovo. Famozna lepa Nataša, sporno zaposlena agentka na Sovi, naj bi bila tudi zasebno povezana z nekdanjim predsednikom vlade Marjanom Šarcem. Prek svoje agencije Naba, posredovanje hostes in organiziranje prireditev, s. p., je leta 2007 in 2008 samo prek javnega zavoda RTV Slovenija zaslužila dobrih 40 tisoč evrov.  Se pa transakcije  časovno – “naključno”? – ujemajo z nastopanjem Šarca na TVS, predvsem v nedeljski popoldanski oddaji TLP (Tistega lepega popoldneva), ki se je septembra 2007 prelevila v oddajo NLP. Gre torej za “naključno” dejstvo, ki znova opozarja na informacije, da naj bi Šarec kot komik in imitator svoje honorarje služil tudi prek Nabe? Je ob razkritju afere pisal Požareport.

Lepa Nataša je v času Serpentinška imela nalogo, da je njegov sprevod, vsaj tako kažejo številni nastopi Marjana Šarca v vlogi humorista. Očitno!

P.M.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
dež
96%
1km/h
100%
3°C
5°
1°
3°
Fri
3°
Sat
1°
Sun
-1°
Mon
-5°
Tue

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA