Poglejte, kaj si je dovolil kolumnist Dežulović reči o Janezu Janši!

slika: zajem zaslona N1 / Twitter

Kaj se podi po mislih levičarskega fanatika, ki ga del slovenske javnosti celo obožuje. Hrvati pa so ga že zdavnaj proglasili za državnega sovražnika.

Boris Dežulović za N1, sovražno in žaljivo do predsednika vlade

Večje sramote si medijski portal N1 nebi mogel privoščiti, kot si jo je. V studio so povabili kolumnista Borisa Dežulovića. Ne samo, da je najbolj osovražani Hrvaški kolumnist, ampak je z neverjetnimi izjavami zatresel tudi slovensko politično sceno. Predsednika vlade je označil za diktatorja, za stranko SDS pa, je dejal, da naj bi koronaviru nastal v laboratorijih Slovenske demokratske stranke. 

S takimi sramotnimi izjavami skrbno izbranih gostov, so tako tudi na portalu N1 dokazali kam sodi njihovo poročanje. “Če bi bil jaz pripadnik teorij zarote, bi lahko razvil zelo resno teorijo, da je koronavirus nastal v laboratorijih Slovenske demokratske stranke Janeza Janše. Namreč, temu človeku se v življenju ni moglo zgoditi nič boljšega, kot je svetovna pandemija koronavirusne bolezni. Ta pandemija predstavlja mokre sanje vsakega malega diktatorja, tistega, ki tiči tudi v Janezu Janši. Daje mu namreč proste roke, pa tudi družbeno in zgodovinsko legitimnost za njegove mokre sanje, za policijsko uro, specialce v uniformah, gumijevke, vodne topove, protidemonstracijske enote, za nagovore javnosti. On zares doživlja najboljše dneve svojega življenja, popolnoma sem prepričan, da ima večkratne orgazme, ko vsak dan nagovarja javnost in ko s svojimi kolegi načrtuje nove ukrepe v borbi s t. i. koronavirusom, ” je za N1 dejal hrvaški kolumnist Boris Dežulović

Odgovor Dežuloviču in tudi portalu N1, je še najbolj podala na tviterju Johanca: Ta “diktator” že leto in pol sprejema težke odločitve, odločitve po katerih pljuvate, odločitve, ki rešujejo življenja! Ali vas res ni nič sram??? V naslednjem prispevku boste pa o tem koliko je mrtvih in kako so bolnišnice polne...

P.M.

 

P:M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.