Kdo je Mimi Zajc, ki se je drla, da je Janez Janša “žvau nagravžna”

mimi bled
slika: zajem ekrana

Zagotovo se še spominjate psihopatskega izpada Mimi Zajc, nabitega s sovraštvom in z mržnjo do predsednika slovenske vlade Janeza Janše. Marsikomu je ob tem posnetku zastajal dih.


Mimi Zajc niti slučajno ni to, za kar se predstavlja na družbenih omrežjih

Portal “Dosje” je razkril vso bedo levičarke, ki se ima za neko pomembno zagovornico proti epidemiji, Mimi Zajc, tiste, ki je predsednika vlade zmerjala z besedami “Žival nagravžna!”

Ravno za Mimi, na svojem facebook omrežju “privatno” sadi rožice, in imamo občutek, da je prijazna priletna gospa, ki nebi skrivila nikomur niti lasu. NAPAKA! Če bi storilka na pričujočem posnetku bil(a) revež npr. iz odročnih Luč v Zgornji Savinjski dolini ali iz Sečjega sela ob Kolpi, bi ga zatem morda ali verjetno kakšno uradno telo potrepljalo po rami … Če hočejo, reveža prisilno odpeljejo celo “ta beli”, če nezakonito, ni panike, itak nima denarja, da bi se učinkovito pravno branil. Vendar, storilka na posnetku, ki bruha nečloveško mržnjo in sovraštvo, ni revež, nasprotno. Ona je gospa – o kateri smo lahko brali (tudi) v Delovi prilogi Ona, ki je posredno reklamirala njeno poduhovljeno dejavnost.

“Področje svetovanja Mimi Zajc je bioterapija karmične diagnostike. To je njeno življenjsko poslanstvo, saj se holistično loteva reševanja težav. Refleksno masažo stopal pa baje izvaja z ljubeznijo in ve, da pomaga ljudem, predvsem tistim, ki teže govorijo o tem, kar jih pesti.” Sicer pa je boljše, da nam pregleda noge, kot kaj drugega. Seveda pa je gospa, ki je zelo rada v središču pozornosti, pa je tista, ki močno nasprotuje nošenju mask. Tako je povedala za enega izmed medijev: “Iščem informacije na neodvisnih straneh, pravzaprav upam, da so neodvisne. Iščem informacije o bolezni (?!), iščem informacije o dejanski zaščiti, ki naj bi nam jo nudile maske, iščem dokaze in mnenja o PCR testih, o hitrih testih, o pozitivnih, okuženih, bolnih. Iščem podatke o cepivih, sestavi, stranskih učinkih, smrtih … Iščem smisel v nesmiselnih ukrepih, ki trajajo že eno leto. Brez uspeha. V vsem tem času sem dojela, da je vse, v kar nas silijo oblastniki z ukrepi, ki nimajo zakonite pravne podlage, igra in iluzija.” Mimi vedno govori kot, neka navita ura, ki stalno ponavlja eno in isto. Mimo stroke, mimo dokazov, le blebetanje in blatenje.

Očitno se je na stara leta, tej Mimi ki blati vse po vrsti, malo “odpeljalo”? Ne boste verjeli. Mimi ima naziv magistre znanosti. Službovala je na Ministrstvu z zdravje RS, kjer je s položaja tajnice – kot se je spominja Brane Dobnikar, pravnik in nekdanji v. d. direktorja Nacionalnega inštituta za otroške srčne bolezni – prišla vse do javnega nastopanja v imenu ministrstva, kar dokazuje tiskovna konferenca o akciji “Hitrost, počasneje je varneje” 22. aprila 2010 (takrat je zdravstveni minister bil mag. Dorijan Marušič).

Mimi Zajc je druga z desne

A danes iz Mimi kar naprej  bruha ogenj sovražnosti, neprimernih zapisov in mržnje do ljudi. Tu je le nekaj zapisov, ki jih razkriva Mojca Vočko v portalu Dosje:

  • Pajac mala miška pa pokuri preko milijona evrov, za njegov kabinet in patetične ‘svetovalce’, za katere sam bog ne ve, kaj delajo. 
  • Vse skupaj je za zbrcat in nagnat delat v kamnolome in rudnike! Janša bo njihov kapo.

[color-box color=”yellow”] Mržnja, sovraštvo, prezir, vse vrste nasilja, psovanje, žaljenje, zaničevanje, grožnje, ustrahovanje, pljunki  … so nedopustni strupi in antipodi demokracije. In svobode, ki jo v Sloveniji ščiti tudi ustava. Revolucionarno pravo ali naravno pravo bi po zakonu morali preganjati slovenski organi pregona – tudi če po njem sovražno poseže mag. Mimi Zajc, nekoč ministrska tajnica.[/color-box]

Da se zgodi kaj takega sredi civilizacije in bele Ljubljane, da predsednika vlade neka ženska, žali predsednika vlade z besedami: Janez Janša, tukej prid’! Žvau negraužna, sem prid’, pa povej, zakaj nas ubijaš! Tukej pred parlament prid’, sem prid’! N’č nis’ povedal, kje boš ‘mel tiskovno! Pejt k novinarjem, seveda! Razgaljen si, bolj k vsak cesar! Sramota! Sramota, da te ma še kdo za osvoboditelja! Sramota! in to celo objavi na družbenih omrežjih, je ne samo nezaslišano, ampak skregano z zdravo pametjo. 

Zato s kakšno dobrosrčnostjo na družbenih omrežjih nikar ne nasedajte Mimi. In ta posnetek si velja ogledati še večkrat. Upajmo, da si ga bo večkrat ogledala tudi policija.

P.M.

 

 

 

 

 

VREME

Maribor
pretežno oblačno
89%
0.5km/h
75%
21°C
22°
21°
20°
Mon
21°
Tue
21°
Wed
19°
Thu
22°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.