Kdo je videl nesrečo na Smetanovi?

policija-stop storilec
policija-trak

Dne 14.11.2018, ob 12.00 uri, se je v križišču Smetanove in Prežihove ulice v naselju Mariboru na prehodu za pešce pripetila prometna nesreča z udeležbo peške in voznika osebnega avtomobila. V nesreči se je peška telesno poškodovala.

Zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošamo morebitne očividce, voznika osebnega avtomobila ali žensko, ki je peški nudila pomoč, da o nesreči obvestijo najbližjo policijsko postajo oziroma postajo prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117, ali pokličejo na številko 02/450 20 30 ali 113.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.