..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Od Silvestra do prvih ur novega leta kar 307 telefonskih klicev na policijo

policija-stop storilec
policija-trak

V času od 31. decembra 2018 od 7. ure zjutraj do 7. ure danes so na Policijski upravi Maribor sprejeli kar 307 telefonskih klicev, obravnavali 87 dogodkov med katerimi je bilo 15 kaznivih dejanj in sicer 4 vlomne tatvine, 5 navadnih tatvin, 5 poškodovanj tuje stvari ter eno nasilje v družini.

Obravnavali so kar 13 prometnih nesreč od tega 1 prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami kjer je bila ena oseba hudo telesno poškodovana, pri  ostalih primerih je nastala zgolj gmotna škoda.  Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov so zasegli dve vozili.

Obravnavali so tudi 15 kršitev javnega reda in miru od tega 5 kršitev v zasebnem prostoru 10 kršitev na javnem kraju, od teh slednjih so bile prijavljene štiri kršitve s pirotehničnimi sredstvi.

M.G.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
56%
5.1km/h
75%
15°C
16°
13°
14°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.