Kdo prepozna človeka s slike, ki je pljunil v kamero Nova24TV?

Kdo prepozna človeka s slike, ki je pljunil v kamero Nova24TV?

Neverjetno a resnično. Na sprva mirnem protestnem shodu proti uveljavitvi pogoja PCT so v Ljubljani izbruhnili incidenti.

Kdo je protestnik, ki je pljunil v kamero Nova24TV?

Potem ko se je množica približala vhodu v parlament in je v poslopje priletelo nekaj pirotehnike, je policija ljudi pregnala s solzivcem. Ko so nekateri začeli vanjo metati pirotehniko in granitne kocke, pa je aktivirala še vodni top. Razmere se ob 22.30 še niso povsem umirile. Po nekaterih informacijah naj bi bilo nekaj policistov poškodovanih, nekaj protestnikov pa prijetih.


Policija je sporočila, da se je na shodu zgodila množična kršitev javnega reda in miru, kjer so protestniki v policiste in stavbo DZ-ja metali steklenice, granitne kocke in pirotehniko, zato je policija shod razpustila. Ker je množica kršitve nadaljevala, so bila uporabljena prisilna sredstva, interveniranje pa še vedno poteka. Vse pozivajo, naj se izognejo središču mesta Ljubljana, predvsem pa naj upoštevajo navodila in ukaze policistov.

Zgodil pa se je tudi incident na novinarsko delo. Ponovno je bil ogrožen snemalec Nove24TV. Zaenkrat še neznani protestnik je pljunil v kamero snemalca, kar je v času koronavirusa skrajno sprevrženo. Proti “pljuvalcu” je Nova24TV podala tudi kazensko ovadbo. Čakamo tudi na odziv javnosti, kdo je človek, ki je pljunil v kamero?

Čakamo sedaj na odzive levih članov opozicije, čakamo na odziv Večera, RTV, POP TV, Reporterja in ostalih levih medijev. 

P.M.

VREME

Maribor
jasno
42%
2.1km/h
0%
29°C
31°
27°
28°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.