Kdo so “kolesarčki,” ki radi protestirajo za naš denar! Pekarna Magdalenske mreže je pokasirala že 3. 110.296,22 evrov!

slika: Maribor24

Lepo je biti kolesar. Še boljše pa če si upornik in si prisesan na državne jasli. Tako to delajo mariborski nevladniki v Pekarni.

Pekarna je po vzoru socialističnih časov pokasirala že 426 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja

slika: Maribor24

Ena izmed takih, ki radi protestirajo je tudi velika podpornica Levice in aktivistka Urška Breznik, ki je bila očitno bogato nagrajena v letu 2019, saj je prejela kar 426 tisoč evrov davkoplačevalskega denarja, zanimivo pa je, da prav ona v prvih vrstah govori proti kapitalizmu in proti sedanji sredinsko desni vladi. Piše portal v fokusu.

“Bogataši” Pekarne Magdalenske mreže so do sedaj  “pokasirali” kar zajeten kupček denarja. Samo iz MOM jim je kapnilo 1.273.741,08 EUR, z ministrstva za izobraževanje, delo in šport pa 541.455,10 EUR, nekaj manj jim je dalo ministrstvo za javno upravo, ministrstvo za kulturo pa 204.855,61 EUR itd. Zanimiv pa je tudi podatek, da jim je denar dajala tudi MOM v času Franca Kanglerja iz postavke Evropske prestolnice kulture, jim je tako kapnilo 128.440,20 EUR. So za ta denar potem organizirali proteste proti Kanglerju?

Kako Pekarna dobro živi za naš denar, pa si poglejte TUKAJ

slika: profil facebook

Zanimivo je tudi to, da Urška Breznik oziroma Pekarna Magdalenska mreža nudi zastonj streho nad glavo tudi klubu Supernova, ki ga vodi razvpiti Sanjin Jašar, sin jugooficirja, sicer pa že kazensko preganjan zaradi nedovoljene proizvodnje in trgovine z mamili. To je človek, ki je na enem izmed protestov tudi žalil in zmerjal policiste, ki so opravljali svoje delo.

 

Sicer pa Urška Breznik ni kar tako od muh. Ne samo da rada “kasira” denar iz državne blagajne. Ima tudi težnje po socializmu. Na enem izmed intervjujev je dejala, da bi morali ustvariti močno levo, progresistično gibanje, povezano s sorodnimi gibanji po svetu. Progresistično gibanje pa bi morali dopolniti s stranko, ki bi izhajala iz socialističnih načel.

Ja če si prisesan na državne jasli je še kako lepo. A te jasli morajo biti leve, da lahko “pokasiraš” kaj denarja. Zato vsi na kolo za zdravo telo. Kajne Urška?

MGFacebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
88%
0.5km/h
100%
2°C
4°
1°
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA