Izjemno smo veseli, da je vlada RS in NIJZ omogočila treninge in vadbo registriranim športnikom na športnih objektih širom Slovenije. S pomočjo nacionalnih panožnih zvez in OKS, smo pripravili posebna priporočila, ki se jih je pri uporabi objektov potrebno striktno držati.

Iz Športnih objektov Maribor sporočajo, da so Veseli, da so lahko že pretekli teden odprli nekatere objekte, ki so v upravljanju JZ Športni objekti Maribor. Pod posebnimi pogoji so na športnih terenih trenirali igralci tenisa v Ljudskem vrtu in v Športnem parku Tabor. Tudi atleti so pretekli teden že lahko uporabljali Atletski stadion Poljane. Prav tako je zaživela travnata površina v Ljudskem vrtu, kjer so po skoraj dveh mesecih s »pravimi, nogometnimi« treningi pričeli nogometaši NK Branik Maribor – članska ekipa.

Veliko športnih objektov in dvoran se je odprlo včeraj. V dvorani Tabor in v dvorani Lukna so prve treninge opravili odbojkarji in odbojkarice, košarkarji in košarkarice, zaživela je ritmična gimnastika, kegljanje, judo …. . Kmalu, tja do konca tedna, pa še ostale športne panoge. Ob posebnih priporočilih ki jih najdete odspodaj (v priponki), ki jih je potrebno spoštovati se bomo lahko kmalu nadejali tudi prvih športnih prireditev in tekmovanj, ki bodo v začetku potekala brez gledalcev.

Navodila Za Treninge In Vadbo Na ŠOM V času COVID 19 (zunanje Površine)

Navodila Za Treninge In Vadbo Na ŠOM V času COVID 19 (dvorane)

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});