Kitajci zaradi mariborskega letališča izsiljujejo ministrstvo

slika: MOM

Aerodrom Maribor po neuradnih informacijah ni poravnal niti novembrske najemnine. A na ministrstvo so podali dva predloga, kako rešiti nastalo zagato. Kako bo reagirala ministrica Alenka Bratušek, pa še ni znano, piše Mariborinfo.

Kitajski najemniki mariborskega letališča, niso poravnali septembrske, oktobrske in po informacijah Mariborinfo tudi novembrske najemnine, katere rok za plačilo se je iztekel opolnoči. Kitajskim vlagateljem naj bi prekipelo po številnih neizpolnjenih obljubah s strani države, ki je sprejetje državnega prostorskega načrta obljubilo najkasneje do marca letos. Po neuradnih podatkih, na Kitajci nebi plačevali najemnine, dokler ne bodo dobili zagotovila, da je država pripravljena razpisati koncesijski akt.

Kako se bo zadeva odvijala, bomo na našem portalu še poročali

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.