slika: Facebook profil NK Maribor

Danes gre zares in na sporedu bo pomembna Evropska tekma med bolgarskim prvakom Ludogorcem in našim Mariborom!

Ludogorec je odlična ekipa

Bolgarska ekipa je zelo dobra. Imajo odlične posameznike. Večinoma so to Brazilci. Analize so pokazale, kaj zmorejo. Imajo svoje značilnostmi in Mariborčani bodo morali biti zelo previdni in jim onemogočiti najboljše lastnosti, na drugi strani bo treba skušati izkoristiti vsako priložnost.

V Bolgarijo niso odpotovali: Amir Dervišević, Gregor Bajde, an Kolmanič, Luka Uskokovič, Nino Žugelj in Aleksander Rajčević.

slika: Ludogorets Arena, the official stadium

So pa v Bolgarijo odpotovali Pirić, Handanović, Cotman, Ivković, Peričić, Koblar, Viler, Milec, Klinar, Vrhovec, Cretu, Ogrinec, Pihler, Hotić, Kramarič, Požeg Vancaš, Kotnik, Kronaveter, Tavares, Zahović, Mešanović in Mulahusejnović. Okreval je tudi Pihler.

Ludogorec igra nogomet, ki Mariboru, pod narekovaji, ustreza, a jasno je, da bomo morali biti dobri v vseh fazah igre. V play-offu evropskega pokala so vsa moštva izredno kakovostna. Iskati bomo morali svojo priložnost in verjeti, da lahko kaj naredimo. Vidim, da so fantje polni pričakovanja in želje za jutrišnjo tekmo,” pravi trener Maribora.

Kje si boste lahko ogledali tekmo?

Današnja tekma na stadionu Ludogorets Arena, ki sprejme 10.500 gledalcev, se začne ob 19.30 z neposrednim TV prenosom na TV Slovenija 2.

Tekmo pa bodo Mariborčani in ostali lahko spremljali tudi v številnih lokalih v mestu.

O tekmi bomo poročali tudi na našem portalu!

viri: Večer, Sportal, RTVSLO, Facebook

M.G.