Klovni v programskem svet RTV? Eden bi prepovedal snemanje, drugi pa ne želi objave svoje slike.

Svetnika RTV, ki se nočeta slikati: Tadej Troha in Robert Pajek

Programski svet RTV, ki je po meri Levice, pod krinko nevladnikov, tudi formiran, je očitno narejen tudi po meri cirkuške predstave.

V programskem svet RTV sedijo ljudje, ki ne vedo niti kako nacionalna televizija sploh posluje. Verjetno ne poznajo niti kamer, studia in ostalih stvari. Bi se pa o neodvisnosti naše RTV dalo razpravljati. Isti politiki, ki toliko govorijo o svobodi medijev in so tako pravični, da bodo sami sebe odstranili iz medijskega prostora, preganjajo medije in novinarje, ki vrednostno spadajo bolj na desni politični pol.

“Oseba, ki naj bi bila do aprila lani “neodvisna” novinarka, potem pa se je naslednji dan zbudila in postala političarka, skuša z brutalnimi preiskavami na meji dovoljenega (ali celo čez njo) onemogočiti določene medije, ki ji niso po godu, in celo odkrito izsiljuje programske svetnike na RTV. Res kdo verjame, da je bila ta oseba, ki sliši na ime Mojca Šetinc Pašek, kot ena od vodilnih novinark na RTV neodvisna,” je v intervjuju za Družino opozorila tudi Romana Tomc.

In taki “neodvisni” novinarji so napisali “skpucalo, ki mu Golobovi pravijo nov zakon o RTV? Ko pogledamo po programskem svetu, pa gre marsikomu lahko na bruhanje, kakšen svet leve “inteligence” ga spremlja. Novi svetnik RTV Slovenija Tadej Troha, bi recimo kar prepovedal komentiranje, snemanje, fotografiranje in tvitanje, ter se vrnil za 40 let nazaj, ker mu očitno diši socializem in poročanje iz istega korita. Programski svetnik Robert Pajek, pa bi celo prepovedal objavo njegove fotografije na družbenem omrežju. Mogoče res ni najlepši in bi s fotografijo pokvaril marsikateri članek, a vseeno. Živimo (vsaj razumni) v 21. stoletju.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.