Ko Boris Tomašič na laži ujame Marka Koprivca in Luko Mesca?

Marko Koprivc
Marko Koprivc na protestu (desno)

Protesti, ki so zajeli Slovenijo se nadaljujejo. Ne samo petkovi, pač pa tudi sredini. A eni in drugi seveda neprijavljeni.

Oblast je slast. To vedo levičarji povsem dobro. 70 let so nam komunisti kradli, lagali, ubijali, pretepali in se nam smejali iz svojih stolčkov.  A ponosni nasledniki te komunistične drhali, ki so nam pobijali sonarodnjake, bi radi spet na oblast? Očitno pa si oblast želijo kar preko ulice. Kar pa je razumljivo, saj poštenje ni bila nikoli njihova vrlina.

A udeležbo na takih protestih zanikata dva, ki ne, da sta se udeleževala protestov, ampak sta na proteste celo vabila. Razkriva Boris Tomašič, v oddaji “Kdo vam laže?” Tu je pod številko ena ponosni naslednik zveze komunistov, kateri se klanja “klavcu” Kidriču, Marko Koprivc. On pa res ni bil na protestih?

Drugi, ki ni bil nikoli na protestih, pa je Luka Mesec? Zagotovo tudi Levica ni nikoli spodbujala proteste, niti se jih ni udeleževala? Če verjamete v pravljice seveda.

Kako že pravijo…. Laž je nesmrtna duša komunizma? Tudi v današnjih časih, na žalost?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.