Ko Lidija Divjak Mirnik (nehote) prizna, da je nesposobna?

Lidija Divjak Mirnik
Lidija Divjak Mirnik, slika Škandal24

Mariborska poslanka Lidija Divjak Mirnik, gre v svojih vse bolj radikalnih govorih, včasih mimo meja dobrega okusa. 

Lidija Divjak Mirnik, pravi da je nesposobna?

Lidijo Divjak Mirnik Mariborčani dobro poznajo, čeprav ni ravno rojena Mariborčanka. Je pa bila večna kandidatka za mariborsko županjo in večna mariborska svetnica. Tudi v mestnem svetu je modrovala kaj je vse narobe. Razen takrat seveda, ko je bila skupaj z njeno mestno listo LPR pri koritu.

Le odkod Lidiji toliko sovraštva do te vlade, če pomislimo, da je le-ta pred leti sodelovala v mestnem svetu celo v koaliciji s Francem Kanglerjem, svetniki SDS, NSi in še nekaterimi drugimi “desnimi” listami in strankami. In prav njo, so na domu obiskali levičarski protestniki, z mosta pa obešali lutke mestnih svetnikov njene LPR – Liste za pravičnost in razvoj.

Mogoče pa je k novi Lidijini protivladni retoriki pripomogla Šarčeva šola v stilu Serpentinška. Sicer pa Lidija (verjetno) nehote prizna, da je nespoosobna?

In medtem, ko Lidija modruje, kako nesposobni so, Šarec pripravlja načrt, koga vse bo zamenjal , ko spet pride na oblast. Šarčev način ustvarjanja pozornosti v zadnjem času, je lepo opisal predsednik SDM Kamnik Tim Rauter, ki je zapisal: “Marjan spet modruje kaj vse bo naredil, kot da še nikoli ni bil na vladi. Malo me spominja na njegovega Dolfija, oba sta v svojih zadnjih mesecih na položaju močno osivela in ne znata več zadrževati jeze. Tresavica pa pride na večer 24.4., ko se mu bo ob rezultatu snelo.”

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.