Ko Miša Molk udari mimo. Oglejte si kako je pred letom dni hvalila Marjana Šarca!

Zagotovo se vsi spominjate večne voditeljica RTV Slovenija Miše Molk. Voditeljica, ki razen vrtenja jezika verjetno ne zna delati nič drugega?

Mišine nebuloze na nacionalni televiziji?

Kaj bi o delu odletelega Šarca in njegove vlade povedali strokovnjaki. Pravni strokovnjaki bi gotovo opozorili na nedopustnost tega, da vlada več kot očitno ne želi implementirati odločbe ustavnega sodišča, ki narekuje izenačitev financiranja državnih in zasebnih javnih osnovnih šol. Ekonomski strokovnjaki bi mu najprej gotovo očitali destruktivnost koalicijskega sporazuma, ki ga je Šarec sklenil z levimi strankami, prav tako pa bi po vsej verjetnosti izpostavili potrebo po strukturnih reformah. A ga je Miša na nacionalni televiziji vseeno zelo hvalila.

Poslušajte te Mišine nebuloze:

In sedaj se je sesula šerčeva hiša iz kart. Klovn je odšel in s seboj vzel vse svoje Konec je. In Šarec je le še poslanec. Sedaj iz ozadja piše nebuloze, udriha po novi vladi in se v Šmarci še vedno skriva za velikim zidom, ki smo mu ga poklonili davkoplačevalci?

In Miša? Verjetno se je skrila v kakšno luknjo pred sramoto. A zagotovo bo zlezla spet na površje, ko bo nacionalna televizija začela hvaliti kakšnega drugega levičarkega rešitelja Slovenije. No do tedaj pa Miša lahko pri Šarcu skače v njegov prazen bazen. Mogoče se ji obrne na bolje?

MG