Ko nas “mulci” učijo politiko? To je levičarski voditelj Lars Podkrajšek, ki bi stavkal?

lars podkrajšek
lars podkrajšek, zajem slike, POP TV.

Dijak Lars Podkrajšek je še eno izmed mladih imen, ki mu osredji mediji tlakujejo pot na televizijske zaslone. Seveda zato, ker je mlad levičar.

Levica uporablja vsa orožja, sedaj lansira že dijake?

Levičarskega golobradega upornika dijaka gimnazije Bežigrad Larsa Podkrajška, je gostil nihče drugi, kot Uroš Slak na eni izmed televizijskih postaj. Na prvi pogled običajnega dijaka, ki se je odločil, da bo s protestno akcijo izrazil nestrinjanje z vladno politiko. Vendar Podkrajšek ni neznano ime. Je osrednji obraz nove progresivne organizacije Mladinska aktivistična organizacija s kratico MAO in logotipom stisnjene pesti. On naj ni bil tudi pobudnik stavke dijakov, da bojkotirajo učenje na daljavo. Piše Demokracija.

Bi za njega torej lahko dejali, da gre za pobudnika s podporo dijakov, ki si resnično želijo nazaj v šole? Vse prej ga je nekdo lansiral v medije s točno določenim političnim ciljem, z namenom protivladne agitacije in s podporo tistega dela politike, ki agendo gradi na škodljivem nasprotovanju zdravstvenim ukrepom. Nestrinjanje z ukrepi ali politika, “samo da ni Janša” je pa velika razlika.

lars podkrajšek

Lars Podkrajšek

Res neverjetno.sedaj nas bodo taki učili politike?

 

VREME

Maribor
delno oblačno
42%
2.1km/h
40%
28°C
29°
27°
27°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.