Ko ograja ob prazniku države postane problem le pri desnih vladah!

Danes bo na Trgu Republike potekala državna proslava ob 30 letnici obstoja naše države. Proslava bo pomembna tudi zato, ker bo Slovenija od tega dni dalje prevzela predsedovanje Evropski uniji.

Problem poslancev LMŠ je ograja

Nekatere leve voditelje, je zmotilo, ker bo v času proslave na Trgu republike ograja ločevala prireditev. Tako se jed tem že pritoževal Brane Golubovič, vodja poslanske skupine LMŠ: “Na od ljudi ograjenem Trgu republike, rezerviranem za samooklicano elito, ki je našo skupno državo ugrabila, nas ne bo. Bomo pa skupaj z ljudmi na proslavah po Sloveniji. S tem bomo izkazali spoštovanje do države in vseh, ki so in bodo to državo soustvarjali. Država so ljudje.”

A ko gre za njihove, v LMŠ ne vidijo problema. Bolj se vtikajo, ker jim proslava ni všeč le zato, ker vlado vodi Janez Janša. In problem je ograja. Ki je bila vedno prisotna. Tudi, ko je se v prvi vrsti mastil Marjan Šarec.


slovenija

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.