POZOR! 15-letna Ana se po zaključku šole ni vrnila domov. DELITE!

Neznano kam je odšla 15-letna Ana izu okolice Dobove. Ni se vrnila iz šole. 

Svojci pogrešajo 15-letno Ano Veble iz okolice Dobove. Nazadnje so jo videli oziroma imeli z njo kontakt v četrtek popoldne, in sicer po končani šoli. Pogrešana je normalne postave, velika približno 160 cm, z dolgimi, svetlo rjavimi lasmi, ki ji segajo čez ramena. Nazadnje je bila obuta v bele superge, oblečena v črne kratke hlače in sivo kratko majico z rdečim znakom. Pri sebi je imela črno šolsko torbo s šolskimi potrebščinami.


Če bi pogrešano opazili, pokličite na številko policije 113, številko PP v Brežicah 07 466 0300 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.