Ko predsednica DZ izusti: “Pri shodih upokojencev gre za izkoriščanje stiske ljudi!”

Urška Klakočar Zupančič (predsednica državnega zbora)
Urška Klakočar Zupančič, zajem slike

Urška  Klakočar Zupančič je tista predsednica Državnega zbora, ki ima nekatere protestnike za prvo razredne, nekatere pa za drugorazredne. Ene podpira, druge spet ne, kakor ji pač paše.

Na zahteve upokojencev se ne odziva torej nihče. Ne vlada, ne ministrstvo, ne parlament. “Zato bomo protest še stopnjevali,” pravi prvo ime iniciative, inštituta 1. oktober, Pavel Rupar.

»Zahteve upokojencev, ki sledijo Pavlu Ruparju, so tako nerealne, da bi njihova izpolnitev Slovenijo ter vse njene državljanke in državljane pahnila v prepad. Skratka, gre za izkoriščanje stiske določene skupine ljudi v politične namene. Ne vem, ali organizator to dela zase ali pa za nekoga drugega.«

vir: Reporter

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.