Ko predsednik vlade nima kaj za početi in snema svojo ljubico, kako hodi po vodi.

zajem slike

Saj ni es pa je Predsednik vlade ima ob svojem (ne)delu očitno še veliko časa za neumnosti, ki jih počenja s svojo ljubico. 

V državi, ki nazaduje, kjer se marsikdo preživlja iz meseca v mesec, kjer upokojenci dobesedno stradajo, se gre predsednik vlade zasebnega snemalca svoji ljubici, ki se s tem baha na družbenih omrežjih.

“Ko si draga zaželi morja,” je zapisal ob videu Tine med sprehodom s psom. Ker mu “draga” očitno pobere ves denar, predsedniku vlade meseča plača okoli 6000 evrov očitno ne zadostuje za spodobno preživljanje, saj se preživlja s prihranki, katere se je “nagrabil” pri podjetju GEN-i?

No tako pa je bil sam Robert Golob v vlogi snemalca svoje ljubice.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.