Predsednica Državnega zbora spet razburja. Tokrat je nekaj seksističnih blodenj namenila moškim.

Urška Klakočar Zupančič, zajem slike RTV

Predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič spet razburjea. Tokrat je nekaj seksističnih izjav namenila kar moškim. 

Urška Klakočar Zupančič, je vse prej kot predsednica državnega zbora. Požvižga na nenapisana pravila, kako naj bi se obnašala visoka državna funkcionarka, pleše med ljudmi, posvaja opice, poje na državnih proslavah (in to slabo), izrablja svojo funkcijo za izlete v tujini in podobno. Nedorasla funkciji pa se obregne ob vsakega, ki je lepši od nje?

Tokrat je za (levo) revijo Reporter izjavila tudi nekaj seksističnih mnenj o moških. ne vemo sicer, ali je to sanjala, ali kako je prišla do tega spoznanja, a izjavila je, da se jo moški bojijo. Kot trdi se jo Janez Janša, predsednik stranke SDS ves čas izogiba.  Seveda je to verjetno spet zraslo na njenem (levem) zelniku. 

Nikoli pa ni recimo pomislila, da se jo Janša “izogiba” zato, ker se z njo ne da normalno pogovarjati in ker ji nima nič za povedati. Tako, kot verjetno večina moških.

Njene sanje očitno še dolgo ne bodo postale resničnost

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.