Ko “primitivni” Kučan v gostilni ogovori direktorja TV Slovenija

Milan Kučan

V gostilni srečati nekdanjega predsednika Slovenije in zadnjega šefa komunistov ni kar tako. Nekaterim se je očitno po tem, ko so se zastonj mastili v Planici, prileglo še kosilo.

Za Kučana, ki živi še stare čase, ko so se mu vsi klanjali in nosili k mizi hrano, so dnevi, ko je v Planici praznik nekaj posebnega, saj ga, tako kot vedno čaka poseben VIP prostor. Tam naj bi se jedlo in pilo vse, kar ti srce poželi.

Zato očitno ni nič čudnega, če je Kučan zavil tudi v bližnje Rateče v gostilno, a je tam na njegovo veliko žalost, srečal direktorja TV Slovenija Uroša Urbanijo, ki pa (ker ni nastavljen od levih), mu ni bil preveč všeč. Tako da je zadnji komunist v vsem blišču pokazal tudi svojo primitivnost.

Tako je zapisal Urbanija: “Srečam pri vhodu v gostilno v Ratečah Milana Kučana. Ker je star, mu pridržim vrata. On pa me vpraša: a vi ste še na prostosti. Začuden ga pogledam in vprašam, če je on še na prostosti. Odgovori mi, da ja. In jaz njemu: potem sva oba še na prostosti.”

Če bi Slovenija bila prava demokratična država, se Kučan zagotovo nebi kar tako svobodno sprehajal po Sloveniji. So bili pa tudi odzivi na družbenih omrežjih še kako zgovorni.

Kot je pisalo na enem transparentu, iz včerajšnjega shoda upokojencev: “Murgle so nam vsem v pogubo?”

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.