To so najbolj zanimivi transparenti, slike in videi iz shoda upokojencev.

Protestniki so na tretjem shodu ljudske iniciative Glas upokojencev in Inštituta 1. oktober znova napolnili ljubljanski Trg republike.

Predsednik Inštituta 1. oktober Pavel Rupar je na shodu pozdravil vse, ki so “obljub, govoričenja in posmehovanja vladajoče klike siti že po 10 mesecih njihovega vladanja”. Vlado in Goloba je pozval k odstopu, ker “dejstva kažejo, da z veliko hitrostjo drvimo v bankrot države”. Pozval je, naj vlada denar poišče pri svojih milijonih, reveže pa naj pusti, saj dodatnih bremen ne bodo prenesli, niti dovolili.

So pa upokojenci na shod prinesli zanimive transparente z še bolj zanimivimi zapisi.

Nekateri (Mariborčani) so tudi zaplesali:

Po podatkih organizatorja se je v Ljubljani na vseslovenskem shodu upokojencev zbralo 41.000 ljudi. Prišli so iz vse Slovenije. Zelo glasni pa so bili tudi Mariborčani, ki so v dar dobili tudi piščalke. Poslali so nam tudi sliko iz Avtobusa na poti v Ljubljano in iz poti nazaj,  kjer so se ustavili še na Trojanah.

slike: Vojko Golob, video: e-maribor.si

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.