Ko se levim zapre korito denarja! Ljubiteljica Tita sovražno nad Leljaka!

Irena Petek Petka
Irena Petek Petka, slika družbeno omrežje

Resnično žalostno je, kako daleč so nekateri sposobni iti, ko se zapre državna pipica, ki je napajala levičarje navajene državnega denarja.

Sovražnost Irene Petek nad županom Leljakom

“Z nostalgijo se spominjam mirnih časov v občini Radenci pred ustaškim županom,” je na družabnem omrežju Facebook zapisala Irena Petek Petka iz Radencev, kjer županuje Roman Leljak. Leljak je v svojem odzivu razkril, da imajo tako grobe besede občanke svoj razlog – družinsko ekonomijo je namreč poganjal občinski denar. Enaki razlogi na ulice poganjajo petkove kolesarje in nevladne organizacije, ki protestirajo proti vladi.

In razlog? “Elektro Petek nima več pogodbo z občino, Irena Petek ne sprejema več honorarjev od občine, mož od Ide Petek zmaguje na razpisih za likovni pribor. Denarni mir starih časov bi bilo vredno vrniti, se strinjam. Tožilci, ki se borite za 20.000 € plače v EU, dela imate tudi v Sloveniji”.

Očitno pa je Irena Petek Petka, ki med drugim velja za ljubiteljico rdeče zvezde, na sliki pa izgleda kot moški, zelo zmotilo, da si je Leljak drznil razkriti, kaj se skriva za vsem skupaj, saj se je odzvala z daljšim komentarjem, ki je ravno tako poln sovraštva in primitivizma. “Eh, jaz pa sem bila prepričana, da ga bom dregnila z besedama “ustaški župan”. A mu je očitno ta naziv všeč. Ker ga oni tam prek meje izdatno financirajo. Ali pa mu morda mama ni utegnila prevesti moje objave v hrvaščino, ker je bila preveč zaposlena s preganjanjem onega hudega strica na črko “T” izpod postelje, ki ga že tretje leto preganja vsako noč?”, je zapisala uvodoma in v zaničljivem tonu do Leljaka in njegovih podpornikov zapisala, da bo od sedaj naprej pričela objavljati od spodaj navzgor, ker Leljak in njegovi pristaši po njeno naj ne bi zmogli do konca prebrati daljšega stavka. “Zdaj, ko je polprofesionalni župan, ima očitno še več časa pisati zgodbe, ki so namenjene zgolj njegovim kanibalskim obiralcem kosti.”

Za svoje flustracije petkova očitno zelo rada poskrbi, saj s svojimi zapisi nadaljuje. “Za zdaj ga rešujejo laži, manipulacije in zloraba občinske oblasti in sam gospod bog, ki mu je, bivšemu komunistu, menda obljubil odpustek za vse dolgove, če ga bo začel primerno propagirati… Sicer pa sem spet dobila dokaz, da moje objave streljajo direktno v sredino tarče. Super. Da ne reagiraš na moje objave? Hahaha…ta pa je res dobra. Za onega s pištolo z mehkim…(khm) pa bo že karma poskrbela. V glavnem, dragi moj ustašek, ustavil me ne boš! Razen, če me ubijejo tvoji mehki č-ji… Da bi bil vreden spoštovanja Petkove familije, ki jo tak rad omenjaš, pa boš moral nad mavrico še nekaj stoletij plačevati za svoje grehe,” je še pripisala. 

Neverjetno zaničljivo, sovražno in neprimerno za žensko, ki naj bi bila še pri zdravi pameti. A vseeno nebi bilo slabo če ji Leljak naroči pregled pri kakšne specialistu?  Tudi s cepljenjem se tega verjetno ne da odpraviti?

Grožnje Leljaku pa se s strani levičarskih neotesancev nadaljujejo. Tudi Leljakovo družino ne pustijo pri miru. Dobival pa naj bi celo grožnje z orožjem. 

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahel dež
94%
100%
12°C
13°
11°
11°
Tue
9°
Wed
10°
Thu
9°
Fri
10°
Sat

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA