Ko se Marta Kos in Nataša Pirc Musar jezita na karikaturo Dela

karikatura Delo

Levičarke dame, ki menijo, da imajo vse pod seboj, so se uštele. Sedaj so jezne na Delo. kajti tam so objavili karikaturo, ki ni njim v prid.

Če velja, da so glavne tarče političnih preganjalcev medijske svobode predvsem mediji, kot so npr. Demokracija, Nova24TV, Planet TV, itd., pa tu in tam “spodrsne” tudi kateremu od t. i. mainstream medijev, piše Demokracija.

Karikaturist Marko Kočevar je s karikaturo sprožil pravi val ogorčenja, ker se je lotil feministk, očitno v zvezi s posvetom slovenske diplomacije. Njihov odziv že skoraj spominja na divjanje islamistov ob objavi karikatur začetnika islama preroka Mohameda pred leti. Morda je razlog v tem, da so se na karikaturi prepoznale nekatere političarke: Urška Klakočar Zupančič, Tanja Fajon in Nataša Pirc Musar. 

Uboge dame, so se povsem razbesnele. Očitno so se na tej karikaturi spoznale.

karikatura: Delo

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
48%
3.1km/h
75%
13°C
14°
12°
10°
Sat
5°
Sun
5°
Mon
6°
Tue
8°
Wed

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.