Neuradno! Na TV Slovenija se vrača Marcel Štefančič z Studiem City?

Parodija Marcel Štefančič, slika, omrežje X

Levičarski aktivist, ki bi vse tiste, ki jih je “jebeno manj” zmetal na cesto in si prisvojil nacionalno televizijo se (neuradno) vrača na TV Slovenija.


Marcel Štefančič, levičarski aktivist, ki je s svojo oddajo Studio City požel marsikatero zgražanje. A kot se za enkrat sliši neuradno, naj bi se oddaja vrnila nazaj na TV Slovenija. Očitno je sestanek z “vegeto” oziroma ljubico predsednika vlade, Roberta Goloba, Tino Gaber izplačal. 

slika: Slovenske novice

Božiček je prinesel veselo novico, Marcelu Štefančiču, ki se, odkar so RTV prevzeli “njegovi”, ki jih je “jebeno” več vrača na Kolodvorsko 2–4.  Tako bomo gledalci spet lahko spremljali njegove levičarske nebuloze in ideje iz časa socializma? Pred kamere naj bi Štefančič stopil v začetku prihajajočega leta.

Na TV Slovenija sicer pravijo, da obstaja velika verjetnost, da bodo zaradi katastrofalnega finančnega stanja na RTV Slovenija prisiljeni prilagoditi podobo Štefančičeve oddaje. A zasluge za tiste, ki ji je “jebeno več” bo vsekakor dobil? S svojo oddajo, seveda.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.